Clubsupport samenwerking met Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh

Op 1-10-2013 hebben Black Shots te Helmond en Erik Borsboom van Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh, in het kader van Clubsupport, een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij Black Shots te optimaliseren. Hiervoor is een inloopspreekuur in het leven geroepen bij Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh:

Gemert   maandagavond   1900-2000h
Deurne   maandagochtend   0730-0930h
    dinsdagavond   2000-2100h
Mierlo   dinsdagavond   1830-1930h


De leden van Black Shots kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig advies krijgen zonder een afspraak te hoeven maken. Zodoende kan een individueel advies of eventuele reguliere, sport of manueel fysiotherapeutische begeleiding plaatsvinden. Daarnaast zal fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh begeleiding bieden binnen het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentra. Verder zal Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh zich bij Black Shots inzetten op preventief gebied, door middel van het geven van workshops.

Middels clubsupport wil Black Shots en Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh de leden van Black Shots een zo optimaal mogelijke begeleiding bieden voor het herstel van de klachten zodat werk en sport snel en verantwoord hervat kan worden.

Kijk voor meer informatie op 
https://fysioclub.nl/jvdi/sportclubs/

 

Rabobank

bbc

decathlon300x250