Eerste winstpartij!

U 14: We are the Champions. Nou ja, bijna dan……

En toen waren er frikandellen en een kroket…

 

Zondag 18 december mocht ik de wedstrijd coachen van ons U14 team tegen Venlo Crusaders. We vertrokken om 9.00 uur ’s morgens vanaf de parkeerplaats van de snackbar in Brandevoort.

Helaas belde de moeder van Tony op zaterdag, dat Tony misschien niet kon meedoen, want hij voelde zich niet erg lekker. Zondag werd het bericht bevestigd: de vader van Tony belde met de mededeling dat hoewel Tony erg graag mee zou gaan maar dat hij waarschijnlijk een oorontsteking had. Jammer, maar hij kon echt niet mee

Daar stonden we dan om 9.00 uur. Walter was nog geblesseerd, had ook nog een proefwerk week en was dus ook helaas verhinderd. Sam kwam wat later en liet ons even wachten. Twee telefoontjes duurde het voordat ze zich bij de groep aansloot. Daar gingen we dan: samen met de vader van Dominique en de vader van Eddie op weg naar Blerick – Venlo voor onze laatste wedstrijd dit jaar

De wedstrijd begonnen we voortvarend en we kwamen door schitterend en flitsend samenspel al gauw op een 8 – 0 voorsprong. Deze voorsprong hebben we de hele wedstrijd kunnen vasthouden en verder kunnen uitbouwen. We combineerden naar harte lust in onze aanvallen. Verdedigend stonden we ons mannetje/vrouwtje en het lukte de Crusaders nauwelijks om te scoren.

Door ons samenspel konden we bijna iedereen laten scoren. Door fast breaks of afstandsschoten scoorden Jordi, Dominique, Eddie, Jordi, Joshua, Thomas en Tycho. Ondanks dat we alle moeite deden om ook Sam te laten scoren lukt dit jammer genoeg niet.

We stonden en we bleven voorstaan en uiteindelijk was de eindstand 18 – 51!! Winnaar Black Shots. De eerste winstpartij van het U14 team van Black Shots was een feit. Zoals afgesproken met Dejan (dank je wel, Dejan) had het team een FRIKANDEL verdiend en terecht. Tony en Walter: jammer dat jullie er niet bij waren. Anders was onze score vast nog hoger uitgevallen. Voor de statistieken: Eddie 2; Joshua 2; Tycho 8; Jordi en Thomas 12 en Dominique 15.

Roy Boermeester

 

Rabobank

bbc

decathlon300x250