SPM Shoeters Play Off Basketball Camp

Jongens en meisjes van 8 t/m 18 jaar op 2 en 3 mei welkom in de Maaspoort         

Toptrainers en video-analyses geven SPM Shoeters’ Play Off Basketball Camp cachet

shootersbasketballcamp2016

Je vindt dat er nog flink gesleuteld kan worden aan je basketball-skills. Of je wilt daar op een eigentijdse, uitdagende manier kennis mee maken, onder leiding van trainers van naam? Dan mag je het SPM Shoeters Play Off Basketball Camp in Den Bosch niet missen.  

Op maandag 2 en dinsdag 3 mei (van 9.00 tot 17.15 uur) is de Maaspoorthal in Den Bosch twee dagen ‘the place’ to be’ om je spel te verbeteren. Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar, gaan aan de hand van de toptrainers Mario Bennes, Ralf Schilder, Paul van Asseldonk en Sander van der Holst hun basketbalvaardigheden naar een hoger plan brengen.  Dat gebeurt in groepen, ingedeeld naar leeftijd, vaardigheid en positie in het veld, waarbij de trainingen onderverdeeld zijn in algemene skills en specialisaties. Met volop aandacht voor iedereen. Klasbak of net begonnen aan de lange weg naar de top? Iedereen komt volop aan bod in dit tweedaagse camp. 

Voor de volledigheid zei gezegd dat de deelnemers en deelneemsters aan het camp thuis overnachten. Meld je aan voor dit camp, maar doe dit snel. Want op is op! 

Inschrijven doe je via  http://goo.gl/forms/GftcesC0bI 

Voor meer informatie ga naar: http://www.spmshoeters.nl/news/basketball-camp/

Rabobank

bbc

decathlon300x250