De U10 groeit in de eerste wedstrijd!

Op zondag 28 september was het dan zover. De eerste wedstrijd van het seizoen voor de U10 van Black Shots. En voor de meeste spelers ook de allereerste competitiewedstrijd ooit. We speelden thuis tegen Vido.

We waren met 11 man sterk, dus genoeg wissels. We hadden er zin in, maar natuurlijk was er ook wat gezonde spanning. Gelukkig zat de tribune helemaal vol en werden we hierdoor flink gesteund. Voor de wedstrijd riepen we onze nieuwe yell en daar gingen we vol goede moed.

We begonnen goed en de eerste speelminuten sloten we af met een gelijkstand, 2-2. Daarna werd de tegenpartij sterker en liepen ze steeds verder uit. Maar we bleven ervoor gaan en heel hard werken.

Het was niet te zien dat het voor de meeste spelers de eerste wedstrijd was. Er werd goed gedribbeld en gepassed, ook via de grond met bouncepasses, goed zo mannen!

We groeiden echt in de wedstrijd en werden steeds beter. We konden elkaar steeds beter vinden.

Aan het einde van de wedstrijd had Vido zelfs bijna geen kans meer en werd er niet meer gescoord.

De einduitslag was 50 - 8 voor Vido, maar dat mag de pret niet drukken.

We zijn zeer tevreden met de inzet van jullie allemaal, goed gedaan!

Na de wedstrijd hebben we nog een teamfoto proberen te maken, maar helaas staat niet iedereen er op. De volgende keer doen we het nog een keer over met het hele team.

Jongens we zijn trots op jullie, ga zo door!

De volgende wedstrijd spelen we op zaterdag 4 oktober uit tegen The Black Eagles Mix U10.

 teamfoto

 

Rabobank

bbc

decathlon300x250