Eerste overwinning X4-2

Dit seizoen is Blackshots X4-2 begonnen als een geheel nieuw team met een aantal spelers uit X4 en X2, maar ook met een aantal nieuwkomers. De eerste paar wedstrijden waren dan ook lastig en we waren met zn allen nog ‘zoekende’ naar de juiste strategie.

Wat van het begin af aan wel duidelijk was was dat dit team zeer enthousiast en actief is! In de wedstrijd tegen de nr. 1 – Bladel – op 2 november werd al duidelijk dat het team goed op elkaar ingespeeld begint te raken: er werd niet gewonnen, maar wel heel goed gespeeld en dat beloofde veel voor de komende wedstrijden.

Dat bleek al snel te kloppen, doordat op zondag 9 november werd gewonnen in en tegen Oirschot! Door goeie, snelle aanvallen maar vooral door goed teamwork en hard werken stond Blackshots de hele wedstrijd op een kleine voorsprong. In het begin van de 4e periode werd deze voorsprong flink uitgebreid. Oirschot kwam in de laatste paar minuten nog terug, waardoor het heel spannend werd. Blackshots wist de rust te behouden en won uiteindelijk zeer verdiend deze spannende en sportieve wedstrijd met 51-54!

Super gedaan jongens en meiden!

Een trotse coach Camiel.

Rabobank

bbc

decathlon300x250